SÅkids

SÅKIDS og SÅTEENS 2022 blir kanonbra!

Vi har delt inn deltakerne i tre grupper, 3 – 6 år, 7 – 11 år og 12+. Det vil bli aktiviteter for ungene under gudstjenesten hver dag, kl 11 – 12:30. I tillegg har ungdommene egen samling kl 18:00 hver kveld.

Andre aktiviteter på ettermiddag og kvelden er konserter med Kong Amadeus og Tore Thomassen! Det blir også disco for alle, duketeater, besøk av superhelter og mye mer…

Gruppe 3-6 år: VEIEN – Hva kan vi finne på VEIEN Gud har skapt og hva kan det lære oss?

  • Hovedleder: Nina Mikaelsen
  • Torsdag, fredag og lørdag kl 11:00 – 12:30

Gud har skapt mye fantastisk, som mennesker, insekter, steiner og annet som finnes rundt oss. Dette tenker vi å lete etter, se nærmere på, utforske og se om vi kan skape noe av. Vi skal synge litt, snakke litt og utforske hva vi finner i naturen rundt oss.

Om du har et tomt syltetøyglass, en isboks eller kanskje en hammer så ta det gjerne med.

NB! Aldersgruppen er 3 – 6 år, men yngre barn er også velkommen. De yngste barna må komme sammen med en forelder.

Gruppene 7-11 år og 12+: Tema VEIEN og speideraktiviteter hver dag

  • Hovedledere: Øyvind Aasen og Marte Rebecca Dæhlen
  • Torsdag, fredag og lørdag 11:00 – 12:30 (12+ er med som ungdomsledere. )
  • 12+ har kveldssamlinger kl 18:00 i Rødhuset.

Vi skal se nærmere på at Jesus sier han er veien, sannheten og livet, og bli kjent med hverandre. Vi skal høre om hvorfor det er viktig å ha kjennskap til kart og kompass og hvorfor Jesus er et viktig kompass å ha med seg i livet, hvorfor er det egentlig viktig å ha rett kurs og vite hvor vi skal? Vi skal høre om at Jesus sier at vi skal følge Han og hvorfor vi syntes det er viktig.

De som ønsker det fra ungdomsgruppa er med som ledere for 7 – 11 åringene på dagtid i Arken fra 11:00 – 12:30. Vi håper så mange som mulig av 12 + gruppa vil være med på dette, og gi de yngre barna noen gode forbilder som skaper liv og moro.

12+

  • Torsdag, fredag og lørdag: kveldssamlinger kl 18:00 i Rødhuset.

Fra kl 18:00 hver kveld vil det være samling for 12 + enten rundt bålet eller inne i Rødhuset. Vi skal snakke litt om hvordan det er å være leder, hvorfor vi er forbilder, hvem som er forbilder, hvem vi er forbilder for og andre store og små spørsmål som dukker opp undervegs.
I tillegg kommer vi til å kose oss med ting som: smores, marshmallows, kakao og annen snacks. Kanskje vi spiller spill eller tar en runde lazer tag.

Lurt å ha med:
– gode sko og klær som tåler å bli litt skitne
– kompass hvis du har
– drikkeflaske
– refleks (gjerne en gammeldags av typen som du kan ha i jakkelomma)
– lommelykt hvis du har
– en kopp (feks i emalje, metall, tre eller plast)
– hengekøye hvis du har

PROGRAM BARN | KIDS