Truls Petter Andersen

Taler ved gudstjeneste // fredag

Foto: Deborah Selbekk Lunde

Truls Petter Andersen kommer til SÅ med en ærlig og rå livshistorie som gir håp.

Etter en tøff oppvekst, tragiske dødsfall i nær familie, et liv med kriminalitet og destruktiv atferd, fikk han et sterkt møte med Gud! Truls Petter vil tale på årets festival om Guds forvandlende kraft, noe som kan gi håp om en ny framtid. 

– Jeg sa til Gud: Nå får du én siste sjanse, ellers vil jeg aldri noensinne ha noe mer med deg å gjøre. Hører du? – Men inni meg tenkte jeg «Gud har ikke vært der for meg til nå, så hvorfor skal han komme nå?»

Truls Petter Andersen i intervju med Maritastiftelsen

Les hele intervjuet med Truls Petter Andersen.

Truls Petter jobber i dag i Maritastiftelsen i det forebyggende arbeidet. Han reiser rundt på skoler og deler av sin livserfaring og har nylig gitt ut biografien En sjanse til (2024).

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply