Rebecka Marie Gustafsson

Kunstutstilling

Rebecka Marie Gustafsson er en kunstner som arbeider med foto og maling. Vi gleder oss til å se hennes utstilling på SÅ2024!

Den svensk-norske kunstneren er oppvokst i Japan, og sier at dette er en av inspirasjonskildene. Kunsten hennes skal være inspirert av den skandinaviske naturen og Japan, men også folklore og tidlig 1900-tall. Et kunstnerisk sprang vi gleder oss til å se på SÅ!

Rebecka Marie Gustafsson

Art exhibition

Rebecka Marie Gustafsson is an artist who works with photography and painting. We can’t wait to show her exhibition at SÅ2024!

The Swedish-Norwegian artist grew up in Japan, and says that this is one of her sources of inspiration. Her art is inspired by the Scandinavian nature and Japan, but also folklore and the early 1900s. An artistic leap we can’t wait to see SÅ!

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply