Amelie Ilje-Lien

Kunstutstilling

Amelie Ilje-Lien er en ung kunstner (født 2004) fra Oslo. Hun fordyper seg i digital kunst, men eksperimenterer også med ulike stiler og prosesser. Inspirasjonen henter hun fra det hun omgås i hverdagen – ting, mennesker og musikk. Kunstneren Amelie brenner for historiefortelling, og har en drøm om å lage en egen tegneserie en dag.

Amelie Ilje-Lien

Art exhibition

Amelie Ilje-Lien is a young artist (born 2004) from Oslo. She immerses herself in digital art, but also experiments with different styles and processes. Her inspiration comes from her surroundings, in her everyday life – things, people and music. The artist Amelie is passionate about storytelling, and has a dream of creating her own cartoon one day.

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply