Våde

Progressiv metall // torsdag 

Våde har røtter fra den progressive dødsmetallen – tenk Opeth, Gorguts, Cynic, og Meshuggah. I en koalisjon av atonale riff, lange låtstrukturer, uortodokse taktarter og harmonisk eksperimentering, viser kvartetten sin egen vri på den hardtslående sjangeren.

Bandet slapp sin EP SPIRALS i 2022, og ble beskrevet som «en salig blanding av nærmest dansbare grooves, brutale, sterke riff og en velfungerende mørk estetikk over det hele» (Metallurgi, 2022).

For tiden jobber gruppa med en fullengder, og planlegger utgivelse i løpet av året. Kanskje noe materiale blir presentert allerede på sommerens konsert på SÅ!?

Våde

Våde has roots in progressive death metal – think Opeth, Gorguts, Cynic, and Meshuggah. In a coalition of atonal riffs, long song structures, unorthodox time signatures and harmonic experimentation, the quartet shows its own twist on the hard-hitting genre. The band released their EP SPIRALS in 2022, and was described as “a blissful mix of almost danceable grooves, brutal, strong riffs and a well-functioning dark aesthetic throughout” (Metallurgi, 2022). The group is currently working on a full-length album, and plans to release it during the year. 

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply