Cliff

Rock // torsdag

Fire fornemme, men rastløse herrer finner hverandre. År med lengsel. Sult. Hunger etter sannhet. Gjennomhullede hjerter. Rock for å gjøre alt riktig. Trommer og molltoner. Torden og lyn. Himmel og jord. Aldri det samme igjen. Håp for morgendagen.

Slik lyder selvbeskrivelsen av bandet Cliff. Rockerne kommer til SÅ med herlig rock på svensk, perfekt for utescenen en varm sommerkveld.

Bandet debuterte med EPen ”Bil, jobb och pengar” i 2018; men og jaggu har det nylig dukket opp et nye låter i disse dager. Sjekk det ut!

The rockers in Cliff comes to SÅ to play wonderful rock in Swedish, perfect for an outdoor stage on a warm summer evening. The songs have lyrics well rooted in life experience and with a sense for catchy melodies.

They describe themselves as follows: “Four distinguished yet restless gentlemen find each other. Years of yearning. Hunger. Hunger for truth. Pierced hearts. Rock to make everything right. Drums and minor keys. Thunder and lightning. Heaven and earth. Never the same again. Hope for tomorrow. “

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply