2024

Joel Gabrielsson

Atmosfærisk pop // lørdag 

Joel Gabrielsson er en svensk singer-songwriter og interdisiplinær artist som har vært en del av en rekke ulike musikalske konstellasjoner gjennom årene. Musikken hans er også blitt beskrevet som atmosfærisk kammerpop.

Som soloartist har han gitt ut Citadel EP i sitt eget navn og høstet internasjonal oppmerksomhet. Han ble stemplet som en ‘pop-curiosity’ av Rolling Stone Magazine (FR), og gikk tidligere under navnet Flyinglow som ga ut et selvtitulert album med off-kilter electronica. Joel er også den ene halvdelen av Aery, et samarbeidsprosjekt med kunstneren Mi von Ahn.

På SÅ vil Joel Gabrielsson ha med Andreaz Hedén (pianist/komponist) og fremføre musikk fra den kommende EPen.

Joel Gabrielsson [SE]

Joel Gabrielsson is a Swedish singer-songwriter and interdisciplinary artist having ventured through various musical constellations through the years. As a solo-artist he has released Citadel EP in his own name garnering international attention; i.e. labelled a ’pop curiosity’ by Rolling Stone Magazine (FR), and previously under the moniker Flyinglow releasing a self-titled album with off-kilter electronica. Joel is also one half of Aery, a collaboration project together with artist Mi von Ahn. His music has been described as atmospheric chamber pop. Together with pianist/composer Andreaz Hedén they will perform music from his forthcoming EP set to be released this spring.

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply