Superpower Boom bam

Torsdag kl 17.00 kommer Superheltene Ninyo og Kriskey med sine spesielle powers susende inn på scena. Superhelter kan klare alt, eller kan de egentlig det? Kanskje de også kan trenge litt hjelp iblant? Isåfall er det godt at det finnes superkrefter i oss alle. Kom og finn ut at kanskje du også er en helt! Og med litt ekstra hjelp av Gud er du kanskje en «Superhelt»?

Om skuespillerne

Ninyo (Nina Tesaker Mikaelsen) og Kriskey (Kristina Søetorp Wallace) har begge jobbet mye på den kreative scenen. Nina har lang erfaring med underholdning med og for barn på scenen, foran og bak kamera. Hun er utdannet barnehagelærer med fordypning i dramatisk lek og læring og jobber for tiden som trosopplærer for barn og ungdom. Hun synger også litt mens hun driver med figurteater i «Det lille figurteatret». Kristina er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo og har jobbet med scenekunst i 15 år som dansekunstner, koreograf og pedagog. Hun jobber nå som menighetspedagog for barn og ungdom i lokalkjerka si. Nå er de her, 3 barn senere, blåst støvet av noen gode gamle skills og klare for å ha det morro sammen med oss.

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply