ALD'S looking into a broken mirrir 2022

ALD’S

ALD'S looking into a broken mirrir

ALD’S er et musikkprosjekt fra den brasilianske multi-instrumentalisten Alex Vinicius. Han har bakgrunn som gitarist i det brasilianske rockebandet Medulla og spilt gitar og synth for en rekke kjente brasilianske artister på scener i over 30 land. ALD’S skaper intens og følelsesladd atmosfærisk musikk, hvor målet er at konsertene skal være mer enn bare musikk, de skal være en helhetlig opplevelse av alt det som rører seg i artistens virkelige liv.

Sjekk ut ALD’S på Instagram: @aldisreal

ALD’S

ALD’S is a project by the Brazillian multi-instrumentalist Alex Vincius. He is also known as guitarist in the American rock band Medulla, as well as sideman guitar and synth for several well-known Brazillian artists, and has performed on stages in more than 30 countries. ALD’S music is passionate, intense and atmospheric, and his concerts are more than mere music. They are the submersive experience of the artist’s real life.

Follow @aldisreal on Instagram

Please follow and like us:
Facebook
Instagram

Leave a Reply