SÅ2020 er avlyst!

Vi har ventet så lenge som mulig med å ta stilling til om SÅ2020 kan gjennomføres eller ikke, i håp om at det skal være mulig å få det til på en eller annen måte. Dessverre ser vi at det er umulig å gjennomføre festivalen slik den er lagt opp nå, på en forsvarlig og bærekraftig måte.

Vi vil takke alle dere som har lagt inn en stor innsats i planleggingen, og som har gitt oss støtte og vært gira på årets festival.
Alle som har kjøpt billetter skal få mulighet til refusjon, hvordan dette gjøres kommer vi tilbake til litt senere i en e-post til de som har kjøpt!

Mange har gledet seg til å treffe andre SÅ-deltakere, bade i elva og bare være sammen som fellesskap. Vi ser på andre muligheter for å kunne treffes og være sammen i sommer, på en trygg og smitteforsvarlig måte. Følg med på sosiale medier og hjemmesiden vår for informasjon om dette fremover.

Ta vare på hverandre! <3 Guds fred

Leave a Reply