Bolivar, Svarteskerm, Folkehelsa og Umpfel til SÅ

Folkehelsa entrer scenen med samfunnsengasjert punk med synth og fele.

Vi har gleden av å annonsere de første artistene til SÅ 2020:

Visepunkerne i Folkehelsa er aktuelle med ny skive på Plateselskapet No 13. Ole Halvard Sveen a.k.a. Bolivar er kanskje mest kjent fra metallscenen, men har gjort seg bemerket med et knippe knallsterke indielåter som soloartist i digitale kanaler. Fra Sverige gjester kängpunkens fanebærere Svarteskerm med Elof og Haga i spissen. Sist, men ikke minst: Umpfel. Det er mange som har fått øynene opp for Karmøyduoens infernalske progmetall etter sisteskiva.

Her er det bare å glede seg!

SÅ 2020 kommer til å ha et bredt spekter av musikk og kultur, og vårt første slipp reflekterer noe av dette. Det var mange gode gjetninger på årets artister, og noen har klart å gjette iallfall en eller to! I tillegg har vi fått mange gode tips til band vi kan booke fremover, og vi gleder oss til å slippe mer program de neste månedene!

Festivalsjef Tåran Reindal

Sett gjerne av 22. – 26. juli 2020 og inviter venner og familie til Facebook-eventen. Hold deg oppdatert på Facebook-siden.

Svarteskerm det svenske progpunk-bandet vil slå hardt på trommene.

Bolivar, Svarteskerm, Bolivar and Umpfel to Så

We proudly announce the first four artists and bands performing at Så in 2020:

The folk-rock-punks in Folkehelsa have newly released an album, which is definitely more than OK, even though it is called forever OK in Norwegian (“Evig OK”). Ole Halvard Sveen a.k.a. Bolivar, though most known from several metal-bands, will join us solo with high quality indie tunes. The progpunks in Svarteskerm from Sweden will hit hard with their social critical music. Umpfel will fly over “Burning water” with progmetal among else from their newly released album “As the water covers the sea”.

You can check out all these artists and bands online, however if you want to enjoy them live; do not forget to plot the date 22.- 26. of July into your calender and invite friends and/or family along.

Receive updates on the festival on the Facebook-site and the event.

Leave a Reply