Kunst: Lina Wallinder

Lina Wallinder (1981) Eksjö, Sverige.

“Jeg tegner følelser. Streken er nerven, essensen”, sier Lina. Det siste året har hun arbeidet med en bildebok for voksne. Mellom årene 1999-2007 laget Lina et fanzine, “Ecce Ancilla Domini” med tegninger og musikk. Tre av disse årene bodde hun i Oslo og var engasjert i Sub Church. Til SÅ vil hun ta med noen bilder som er inspirert av temaet for festivalen – “Det er fullbrakt!”. Hun vil også medvirke i ulike installasjoner på området.

English:

Lina Wallinder (1981) Eksjö, Sweden.

“I draw feelings. The line is the nerve, the essence,” says Lina. In the last year she has worked on a photo book for adults. Between the years 1999-2007, Lina made a fanzine, “Ecce Ancilla Domini” with drawings and music. Three of these years she lived in Oslo and was engaged in Sub Church. She will bring pictures inspired by the theme of the festival – “It is finished!”. She will also be involved in various installations on the festival area.

 

Leave a Reply