WORKSHOP: Akrobatikk!

 

LØRDAG kl 15.15

De fleste av oss har vel en gang drømt om å reise avgårde med et sirkus, kunne imponere med triks og lage show som får andre til å gispe og applaudere. Lørdag på SÅ får du muligheten til å teste om akrobatikk faktisk kunne vært en karriere for deg! Eller, iallefall lære deg noen nytt og ha det gøy! Workshopen blir en smakebit på sirkus og akrobatikk, i par og grupper, på en avslappende og morsom måte. Alle er velkommen til å delta, uansett alder!

På hjemmesiden www.wildfire.no kan du lese mer om instruktørene Evelina og Frederic, se videoer av show og lese om deres mange eventyr! Start tøyingen med en gang, så er du klar for akrobatikk på SÅ2018!

English: Many of us have once dreamed of traveling with a circus, being able to impress with tricks and make shows that make others giggle and applaud. Saturday on SÅ, you get the chance to test if acrobatics actually could be a career for you! Or, at least learn something new and  fun!

The workshop will be a taste of circus and acrobatics, in pairs and groups, in a relaxing and fun way. Everyone is welcome to attend, regardless of age!

On the website www.wildfire.no you can read more about the instructors Evelina and Frederic, watch videos of shows they´ve done and read about their many adventures!

Leave a Reply