TALER: Johne Stødle

Johne Stødle sier han identifiserer seg med disippelen Thomas. En som søker en oppriktig tro, og som stiller spørsmål når han ikke forstår. Johne jobber som menighetsprest i Hasle kirke, i tillegg til å være leder av Ventil- et samtaletilbud for unge voksne i Oslo som driftes av Institutt for Sjelesorg, Modum Bad. Han har også vært redaktør for bønneboken “157 bønner”.

English: Johne Stødle says that he can identify with Thomas the disciple, someone looking for sincere faith and asking questions he doesn’t understand. Johne works as parish priest in Hasle church. He is also in charge of “Ventil” – a counseling service for young adults in Oslo, run by Institutt for Sjelesorg, Modum Bad. He was one of the editors of the book of prayer, “157 bønner” (2015).

Leave a Reply