TALER: Ane Gunhild Sveen

Ane Gunhild Sveen har vært en del av Sub-miljøet siden oppstarten av Sub Church i Oslo. Hun jobber nå som pastor i Stavern frikirke, og er sammen med familien faste deltagere på SÅ. Hun bidro med forkynnelse på en av gudstjenestene på SÅ 2016, og vi er glade for at hun vil tale til oss igjen. Ane Gunhild kommuniserer godt, ekte og ærlig om at livet med Gud er for alle, ikke bare for de flinke og åndelig anlagte. Med eksempler og fortellinger som treffer oss midt i livet og hverdagen, har hun en særlig evne til å vise oss at Jesus vil noe for oss og med oss, uavhengig av hvem vi er.

English: Ane Gunhild Sveen has been a part of Sub Church since it all started in the late 90’s. Currently she works as a pastor in Stavern Free Church, and is a regular at SÅ together with her family. She preached at one of the services at SÅ 2016, and we are happy to have her share to us again. Ane Gunhild communicates in a good, real and honest way about how life with God is for all of us, not only the learned and the spiritually adept. She has a particular gift to show us how Jesus wants something for us and with us, no matter who we are, through examples and stories that goes to the core of everyday life.

 

Leave a Reply