Safemode (SE) TORSDAG

Safemode er et metalcoreband fra Uppsala, Sverige. Bandet begynte å spille sammen våren 2007, inspirert av band som Underoath, Blindside og The Devil Wears Prada. Etter flere suksessfulle spillejobber og år med låtskriving, kom debutalbumet For a Better Tomorrow i 2010. De fikk stor suksess med utgivelsen, og albumet ble sluppet i 25 land over hele verden. Bandet fikk blant annet muligheten til å turnere i Latin-Amerika med Sleeping Giant og The Almost , noe som gav bandet en stor fanskare, og da de noen år senere dro tilbake var de headlinere. I 2016 kom den andre fullengderen, Colorblind, og i fjor kom den nye singelen This is Now. Bandet har fått et stort publikum, og har hatt flere turneer, blant annet som support for Showbread sin turné i Europa. Safemode sin fremtid ser lys ut, og med de energifylte konsertene, fantastiske melodier og sin tilstedeværelse på scenen, er det et band som må oppleves live. På SÅ2018 får du høre de torsdag kveld, så gjør deg klar for en svett og energisk konsertopplevelse!

English: Safemode is a metalcore band from Uppsala, Sweden. The band started in the spring of 2007, inspired by bands such as Underoath, Blindside, and The Devil Wears Prada etc. In 2010, Safemode recorded and released their 10 track debut album For A Better Tomorrow that was followed by a short release tour in Sweden. In January 2011 the album was re-released in 25 countries all over the world. The same year, Safemode toured with Sleeping Giant and The Almost in Latin America. This tour increased the popularity of the band and their fan base grew to another level. In 2014 Safemode toured Latin America for the second time, and this time as headlining band. Safemode finished off an eventful year by touring Europe as supporting act to American band Showbread. Later on that year, Safemode attended Sweden Rock Festival for the first time to play a show along with world famous artists such as Toto, Slash etc. Safemode released their second albumColorblindin 2016, and the single This is Now in 2017. Safemode’s future is looking bright and with energy-filled live shows, fantastic melodies and great stage presence, Safemode becomes an outstanding live act, which must be experienced!

Leave a Reply