Syndrom (NO)

Photo: Elvira Nikolaisen

Fredag kl 21.00, hovedscenen

Etter uhørt mange år med hvisking i kulissene, har det endelig begynt å boble i engasjementet rundt bandet Syndrom. I 2015 gav de ut debutalbumet Red Skin Melts, som de brukte 6 år på å stable på beina. Albumet presenterte bandet som en spennende aktør innen tung og dyster alternativ rock i Norge. Heldigvis har de kuttet ned på sin lange kreative prosess, slik at vi allerede til høsten får mer av den industrielle og hypnotiske musikken man bare vil ha mer av. Albumet Bloodbeats slippes på Big Day Records høsten 2018, og den første singelen kommer allerede nå i juni! Bandet har jobbet med å perfeksjonere sin sound, og musikken bærer enda mer preg av en industriell og atmosfærisk avant garde, som bringer deg inn i de skandinaviske mørke skoger.

English: With years of whispers behind the scenes, it looks like Syndrom finally has set a fire below deck. After spending a humble 6 years on their debut record, the dark rockers has doubled their creative metabolism, resulting in a new album out on Big Day Records this fall.
Chopping away unnecessary elements and perfecting their sound, the noisy beast delivers “Bloodbeats”. 6 gloomy tracks rooted in industrial rock, atmospheric avant garde, 80`s goth and experimentalism. Single due in early June.

Leave a Reply