Project 86 (US)

Lørdag kl 21.00, hovedscenen

Project 86 kommer til SÅ2018! Siden 1996 har bandet turnert aktivt, med blant annet Linkin Park og P.O.D, og har spilt utallige konserter i sitt hjemland USA, Europa, og kan vel med trygghet kalles Norgesvenner. Gjennom sin melodiske og energiske hardrock/alternative metal, klarer bandet fremdeles å engasjere og bevege mennesker med sin musikk. Ved slutten av 2017 kom albumet “Sheep Among Wolves”, som overbeviser oss om at Project 86 fremdeles har mye å komme med. Vokalist Andrew Schwab beskriver albumet som heavy, emosjonelt, desperat og dypt personlig, noe som gir lytteren både inspirasjon og håp til å bekjempe eget mørke.  Project 86 er kjent for sine energiske liveopptredener, og som publikum er det vanskelig å ikke la seg rive med.

English: Project 86 has been touring actively since 1996 together with others such as Linkin Park and P.O.D. In addition to this, they have played numerous concerts in Europe and across the US, and can be safely said, friends of Norway as well. Through their melodic and energetic hard rock/alternative metal, Project 86 continues to engage and move its´ audience with their music. In 2017 the album “Sheep Among Wolves” was released, which convinces us that this band still has much to offer. Their vocalist, Andrew Schwab, describes this album as heavy, emotional, desperate, and deeply personal. These qualities merge together to give listeners and fans both inspiration and hope to battle against their own darkside.  Project 86 is known for their dynamic live performances, and as an audience, it is difficult to not be captivated.

 

 

Leave a Reply