Marita Musikkverksted (NO)

Onsdag kl 20.00, hovedscenen 

Hver tirsdag kveld dundrer det ekstra mye i veggene på Sub. Da øver Marita musikkverksted på bandrommet i kjelleren og henger sammen over milkshaken i kafeen. Musikkverkstedet har eksistert i over 10 år, og er et ukentlig tilbud for ungdom i Oslo som vil lære seg å spille i band. Markus Lind Aase og Hanna Sannes Aanonsen underviser og er klisteret i den store gjengen, sammen med et knippe frivillige.
Det ryktes at musikkverkstedet liker hardtslående og episke låter, så det er bare å glede seg til en underholdende konsert med flinke folk og noen skikkelige godlåter. Det er ingen tvil om at musikkverkstedet hører hjemme på SÅ2018!

English: Marita’s music workshop. Every Tuesday the walls at Sub take an extra massive beating. Youth from Marita’s music workshop practice in our band room and meet fellow musicians over milkshakes in the café. The workshop has existed for over ten years, and is a weekly happening for Oslo youth wanting to learn how to play in a band. Markus Lind Aase, Hanna Sannes Aanonsen and a bunch of volunteers and instructors run the show.

We hear rumours that the workshop people prefer hard hitting and epic music, so we can look forward to an entertaining show with great musicians and excellent songs. There’s no doubt that these guys will fit right in at SÅ2018.Leave a Reply