Flukt (NO)

Fredag kl 20.00, hovedscenen

SÅ får i år besøk av Flukt – et rått, mørkt og kaldt blackmetalband fra Vennesla. Bandet ble startet opp høsten 2014, men av den mørke stemningen og aggresjonen i musikken kan ethvert metallhue få flashbacks til den gode gamle Norske black metal-stilen fra 90-tallet. Debut EPen “Holocaust” ble sluppet gjennom SkyBurnsBlack Records vinteren 2015, og høsten 2017 ble syvtommeren “Fortapelse” sluppet på NordicMission Production. Påska 2016 debuterte Flukt med liveopptreden på norges mørkeste festival – Inferno.
Siden den gang har Flukt spilt flere konserter rundt om på Sør- og Østlandet, blant annet John Dee og NordicFest 2017. Nå er det altså på tide å spille på Norges kanskje koseligste festival, SÅ!


English: This year, SÅ gets a visit by Flukt, a raw, dark and cold black metal band from Vennesla. The band was launched in autumn 2014, but from the dark mood and aggression in the music, any metalhead can get flashbacks to the good old Norwegian black metal style from the 90’s.

Their debut EP “Holocaust” was released through SkyBurnsBlack Records in the winter of 2015. And in the fall of 2017, the 7” “Fortapelse” was released on NordicMission Production.
The easter of 2016 Flukt debuted with a live performances at Norway’s darkest festival Inferno. Since that time, Flukt has played more concerts around South and Eastern Norway. Among other things, John Dee and NordicFest 2017. Now it’s time to play at Norway’s perhaps most cozy festival, SÅ.

Leave a Reply