Gregers & HES (NO)

Fredag kl 18.30, Arken 

Vi i bookingkomiteen kan med sikkerhet konstatere at det er første gang SÅ-festivalen booker et av høydepunktene fra fjorårets utgave av Skjærgårdssang i Langesund. Men når de levende legendene Gregers og Hes igjen gjør konserter passer de som fot i hose for SÅ-festivalen. Som definerende skikkelser i Jesusvekkelsen på 70-tallet i Norge skrev Gregers og Hes mange av sangene som ble lydsporet til en kultur som har mange likhetstrekk med Sub Church og SÅ-festivalen. Live serveres kampsanger og fredsviser fra 70-tallet i skjønn forening med nyere komposisjoner og livlig prat. Vi gleder oss stort til å høre et repertoar av låter som fremstår like tidløse i dag som de var revolusjonerende for nesten 50 år siden.

English: It is surely the first time ever the same artist has been booked for two such diverse festivals as last year’s Skjærgårdssang in Langesund and the 2018 SÅ festival. But when living legends Gregers and Hes are doing shows again it goes without saying that they should play the SÅ festival.As defining figures in the Norwegian Jesus revival in the 70’s, Gregers and Hes wrote the soundtrack to a culture that has many similarities to Sub Church and the SÅ festival. Fight songs and peace songs from the 70’s are combined with new material and a lively chat. We’re looking forward to a collection of songs as timeless today as they were revolutionary nearly fifty years ago.

Leave a Reply