Andpusten (NO)

Torsdag kl 19.30, hovedscenen 

Bak navnet ”Andpusten” finner vi artisten Daniel Asprusten og hans venner. Med uhøytidlig formidling og varme, synger og spiller han sine tekster og melodier om lengsel og gjør dem levende. Å skille seg ut blant andre låtskrivere med gitar er en utfordrende oppgave, men Daniel og hans venner er fast bestemt på å prøve. Låten ”16 Stones” vitner om nettopp dette, og her viser Daniel evne til å kombinere sin forkjærlighet for det sarte og transparente, med det rytmiske og nesten progressive.
Her er det en ung artist, med stort talent og vakker stemme, som føler seg fullstendig fri til å rive seg løs og lage akkurat de kombinasjonene av sjangre som han vil. Det er forfriskende, og alle som har forkjærlighet for indierock og singer/songwriter-sjangeren med en dæsj av kunstnerisk frihet, har noe å glede seg til.
”Andpusten” spiller på SÅ2018!

English: Behind the name “Andpusten”, we find the artist Daniel Asprusten and friends. With an informal and warm stage presence, he animates his texts and melodies of longing into being. To set yourself apart among other guitar based singer/songwriters is quite the challenge, but Daniel and friends are adamant to do exactly that. The song “16 stones” testifies to this and to Daniel’s capacity to combine the soft and translucent with the rhythmic and almost progressive.
Here is a young artist, with great talent and a beautiful voice, who feels completely free to to traverse the boundaries between genres and styles, as he sees fit. It is refreshing, and every one with an affinity for indierock and the singer/songwriter genre with a dash of artistic freedom, has something to look forward to.
“Andpusten” plays at SÅ2018